04-12-2020, 05:35

 
Home > Pravila o privatnosti
 

Pravila o privatnosti

Jamčimo da se osobni podaci prikupljeni na web siteu Jadranovo Online neće prikazati ili ustupati trećim osobama, osim uz pristanak korisnika ili po sudskoj odluci.

Jadranovo Online koristi za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite naše web stranice. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama.

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) pri posluživanju oglasa na ovom web portalu. Pomoću DART kolačića (cookie) Google prati oglase prikazane korisnicima naših stranica kao i drugim web lokacijama na Internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom stranici s pravilima o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.

Za dodatne informacije o tom postupku i načinima za potpunu zaštitu svoje privatnosti pogledajte detaljnije na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html

 

   

Vremensko izvješće

 Apartmani u Jadranovu

 Sobe u Jadranovu

 Kako oglasiti smještaj?

 Webmail

 

 

 

 

 

 

Mjenjač valuta

   

Vaše ime

Prijateljevo ime

Vaš email

Prijateljev email

  Iznos
  Valuta
 

PRIVATNOST: Upisane email adrese neće biti korištene u promidžbene svrhe!